”Läkarna måste inse att detta är politik och affärer”

Rubriken är ett citat. Källan kanske oväntad?

Källan är nämligen Svenska Dagbladet (2012). Sprider Svenska Dagbladet konspirationsteorier? Eller ger man – likt Gamla Testamentets profeter, och Jesus själv – i själva verket en saklig redogörelse för hur det egentligen förhåller sig bakom den uppvisade ytan?

Från artikeln: ”När svininfluensan klassades som fullskalig pandemi var Sverige låst i planen att vaccinera hela befolkningen. Utåt var alla överens, men SvD kan avslöja att det gjordes invändningar inom myndigheterna. För över hundra barn har priset för Sveriges största vaccinationsinsats blivit högt – de kämpar med narkolepsin.”

Har Joe Biden rätt när han år 2020 hävdar att Vår nationella strategi är omfattande, den bygger på vetenskap, inte på politik. Den grundar sig på sanningen, inte förnekelse”?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: