Sagt i förväg, 3!

Sagt i förväg av Dr. Creep.

Börja livet i ett labb i det första vaccinkriget.

Influensavaccin-propaganda för alla folk och flockar.

Undvik pesten; det kan ha sipprat in i rummet.

2020 kombinerat med coronavirus, kroppar staplade på hög.

Världen är nu i början av influensapandemin.

Det började som upplopp. Det var på gatan utanför. Det kom genom fönster….

Sekvensera viruset och bestäm dess ursprung.

Det var ett virus.

Någonting i blodet.

Anarki, katastrof.

Förödelsen har börjat, viralt utbrott.

Tragiska saker gjorda, folkmassor ger upp sin tro.

Omfattningen är postapokalyptisk.

Förkyld, min utstrålning är sjuk, soldater startar motstånd.

Fientliga trupper i NBC-dräkter.

Det här viruset är mänskligt.

Beslutade att höja nivån av influensapandemi-varning.


Dessa brottstycken är delar av texten i låten Pandemic, från 2013, av Dr. Creep. Han lyckas förutsäga en hel del av det som hände sju år senare. Hur bar han sig åt? Svaret kan vara värt att ägna en tanke!

Här är hans förklaring:

Det fanns redan 6 eller så coronavirus 2012/2013 när Pandemic-låten skapades och det pratades mycket om ett coronavirus då. När det gäller att nämna 2020 var väl 2020-2030 bara viktiga år för mig, liksom för många andra människor som är utbildade i dessa esoteriska ämnen.

För 10 år sedan sa man att 2012 inte var något att oroa sig för, det är 2020-30 som skall uppmärksammas. För mig är texterna bara mer av en slump än en förutsägelse eftersom jag inte känner att jag ”försökte” förutsäga någonting, jag bara rappade om vad jag tittade på.

Men kalla det en förutsägelse, tur, slump, fjärrsyn, prediktiv programmering eller vad du vill. Människor har bara aldrig hört talas om ett coronavirus som är en del av en familj av virus, därför kallades det nya covid-19 eller sars-cov-II. Sars & Mers var båda också coronavirus. Bara lite information… annnnd jag är inte den enda snubben som nämnde det jäkla coronaviruset redan 2013!!!!

Sååååå än en gång, NEJ, jag är ingen profet. Inte Nostradamus. Nej, jag gör inga förutsägelser och nej, jag är inte författare till The Simpsons. MEN, jag har studerat dokument och lyssnat på ”insiders” & ”whistle blowers” i föreläsningar och intervjuer i 10+ år, och vissa saker läggs bara ihop och texter kommer ut ur det. INTE en förutsägelse, så enkelt är det. Ja, jag vet, att nämna coronavirus och 2020 i en låt med titeln Pandemic från 2013 är konstigt för de flesta, men inte så mycket för mig eftersom det är det här jag gör, jag tittar på ”crazy shit” och gör esoterisk underjordisk hiphop. Jag har haft MYCKET tid att titta in i galen skit och tränga djupt in i ämnet eftersom jag aldrig hade ett enda 9-5-jobb, lol.

För att sammanfatta det, 2012 var coronavirus alltid i nyheterna och det pratades om det, 2012 sa människor – i föreläsningar, intervjuer, etc. – att 2012 inte var något att oroa sig för och att folk borde uppmärksamma 2020-2030. Sedan gjorde vi en låt som heter Pandemic och jag skrev in en massa skit i låten och jag råkade säga att den raden flippade ni ur för. Men du kan tro vad du vill tro.


Om vi utgår från att Dr. Creep är helt ärlig i sitt svar, så har han spekulerat, med andra ord sett, observerat, undersökt, utforskat och lagt ihop mindre delar till en större helhet. Resultatet blev en sångtext som till stor del beskriver verkligheten flera år senare.

Om vi släpper alla hämningar, trotsar EU-kommissionens fruktan för pålästa medborgare och tänker den mest konspiratoriska av alla konspiratoriska tankar, nämligen att det finns en liten klick människor som styr världen bakom kulisserna, vad kan vi då tänkas komma fram till?

Kan vi hitta lite utlagda ledtrådar, och små vinkar om vad de tänker och planerar? Kan de t.ex. ha ”prediktivt programmerat” Dr. Creep? Vi vet inte vilka som sade att 2020 – 2030 är de år som skall uppmärksammas.

Men vi vet att en pandemiövning gjordes i Tyskland år 2012. Förutsättningarna var att smittan kommer från Sydostasien, där en patogenen som finns i vilda djur överfördes till människor via marknader. Eftersom djuren själva inte blir sjuka, var det inte känt att det fanns en risk för infektion. Infektiösa kedjor kunde därför bara spåras i efterhand, men detta var inte möjligt i alla fall. Viruset kallades Modi-SARS och var ett coronavirus.


Konspiration eller observation?

Så låt oss släppa loss och hänge oss åt ohämmat konspirationstänkande! Eller kanske det i själva verket är skarpsynta observationer?

Förutsägelserna nedan är från 2010. Läs mer här!

”Även sedan pandemin avklingat, fortsatte, och till och med intensifierades, denna mer auktoritära kontroll och övervakning av medborgarna och deras aktiviteter.
Kommentar: Är detta vår framtid? Vi lurades först att tro allt skulle återgå till det normala efter två sprutor. Kommer det inte att göra det ens när pandemin är över?

Men mer auktoritärt ledarskap fungerade mindre bra – och i vissa fall med tragiska konsekvenser – i länder som leddes av oansvariga eliter som använde sina ökade makt till att driva sina egna intressen på medborgarnas bekostnad.”
Kommentar: Intressant att tanken finns, även i dessa elitkretsar, att en elit kan driva sina egna intressen på allmänhetens bekostnad! Är det det vi är med om nu?

”År 2025 verkade människor bli trötta på så mycket toppstyrd kontroll och att låta ledare och myndigheter gör val åt dem.”
Kommentar: Det är bara att titta på nyheterna (hösten 2021) för att se att det endast är årtalet som är fel i denna förutsägelse.

”Känslan fanns i luften att något förr eller senare oundvikligen skulle kullkasta den noggranna ordning som världens regeringar arbetat så hårt för att åstadkomma.”
(Kommentar: Vad är det för noggrann ”ordning”? Den Nya Världsordningen, eller…?)

”År 2030 verkade skillnaden mellan ”utvecklade” och ”utvecklande” länder inte längre särskilt beskrivande eller relevant.”
(Kommentar: Pågår den utjämningen inför våra ögon nu? Åt vilket håll? Är det rimligt att anta att utvecklingsländerna på 20 år kan åstadkomma det som tagit ett par hundra år för industriländerna? Eller är detta en förutsägelse om västvärldens koordinerade kollaps?)

En antydan kan finnas i en lista över länders förväntade befolkningsutveckling till år 2025, där t.ex. USA beräknas ha minskat från 326,6 miljoner invånare, år 2014, till 99,5 miljoner, år 2025! Även många andra västländer förutspås en dramatisk befolkningsminskning. Mer om hemsidan och listan finns här.

I noterna förklaras befolkningsminskningen i väst bland annat med att:
”Kollapsen av det västerländska finansiella systemet kommer att utplåna levnadsstandarden för dess befolkning, samtidigt som ponzi-system som börsen och pensionsfonderna upphör. Befolkningen kommer att drabbas så hårt av en hel uppsättning bubblor och Ponzibedrägerier att migrationen kommer att vända, med ökande hastighet, på grund av ringar-på-vattnet-effekt som leder till staternas undergång.”

”Den amerikanska undergången kommer att bli mycket värre än Sovjetunionens.”

”I nästa steg kommer civilisationen att centreras i Asien med Ryssland och Kina på toppen.”

Men man garderar sig med:
”Tänk på att prognosen inte är något annat än en modell oavsett om den är felaktig eller korrekt. Det är inte Guds ord eller en magisk anordning som gör det möjligt att förutse framtiden.”
(Kommentar: Men den kanske är ”prediktiv programmering”?)

Fortsättning följer…!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: