Den stora tystnaden!

Vad triggar inte igång reaktioner från det kyrkliga ledarskapet?

Svar: Påståendet att Jesus inte är Gud!

Men påstå något annat än vad företag, makthavare och myndigheter påbjuder. Då rycker kyrkliga ledare och opinionsbildare ut till ”sanningens” försvar! Nåde de trossyskon som lever kvar i den gamla tidsåldern, alltså före 2018, på den tid då massmedia kunde få en guldspade för sådana ”konspirationsteorier” som t.ex. att mycket av forskningen är beställningsjobb. Har de kyrkliga makthavarna möjligen blandat ihop ”makten och härligheten” med ”makten och ärligheten”, och därför tror att alla makthavare är förmedlare av gudomliga sanningar?

Men när någon påstår att Jesus inte är Gud är de kyrkliga makthavarna tysta!

Vad tror de på egentligen?

Svar önskas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: