Kan vi lita på myndigheterna?

De kyrkliga ledarna svarar obetingat ”Ja” på den frågan!

Som synes i detta inlägg har kyrklighetens ledare stort förtroende för våra dagars myndigheter och makthavare. Den som inte håller med dem stämplas som konspirationsteoretiker. Det kyrkliga ledarskapet måste rimligen vara väl insatt i hur det egentligen förhåller sig, och därmed sakligt och grundligt kunna vederlägga all information som riskerar att ge näring åt konspirationsteorier.

Det har vi ännu inte sett något av! Därför kommer här några exempel som det kyrkliga ledarskapet får möjlighet att bemöta, och därmed bevisa riktigheten i sin underdånighet gentemot världsliga makthavare och myndigheter.


Nordiska pingstledare varnar för konspirationsteorier

De uppmanar pingstvänner till social distansering och att ta covid-19-vaccinet. Ett av argumenten för att det inte finns någon anledning till konspirationsteorier angående pandemin är att: Inga tydliga profetiska röster förutsåg virusets ankommande.

Uppenbarligen räknas inte katolikerna Bill Gates och Anthony Fauci. Ändå har Bill Gates, redan 2015, sagt: Om något dödar över 10 miljoner människor inom de närmaste årtiondena, är det mer sannolikt ett smittsamt virus snarare än ett krig”.

Anthony Fauci var betydligt mer specifik när han, 10 januari, 2017, förutsäger ett ”överraskande utbrott”, samt ”Det råder ingen tvekan om att den kommande administrationen kommer att få en utmaning inom området infektionssjukdomar”

”Utmaningen” kom också i den avgående presidentens sista regeringsår, som tillika var det avslutande året i vaccinernas decennium, tillkännagivet av Bill Gates vid World Economic Forum i Davos, 2010.

2019 påstod Bill Gates, enligt CNBC, att hans ”bästa investering” förvandlade 10 miljarder dollar till 200 miljarder. Enligt Gates är det investeringar i globala hälsoorganisationer, som syftar till att öka tillgången till vacciner, som ger denna höga avkastning. Om samma summa investerats i S&P 500 skulle avkastningen endast varit 17 till 1.

Anmärkningsvärt är att Bill Gates inte har någon yrkesutbildning, men ändå ses som en global auktoritet vad det gäller vaccin och hantering av pandemier. Hur förklarar de kyrkliga ledarna detta faktum?

Sedan kom vaccinerna

Därmed skulle allt återgå till det normala. Så blev det inte! Det är förbjudet att, på YouTube, lägga ut påståenden om att ett läkemedel eller vaccinering är en garanterad metod för att förhindra covid-19. Det kanske kan förvåna, men man hänvisar till att ”felaktig information” är ”innehåll som förespråkar förebyggande åtgärder som motsäger lokala hälsomyndigheter eller WHO”.

Det innebär att, den av MSB och FHM sanktionerade kampanjen, ”Kavla upp” strider mot mot YouTubes riktlinjer, eftersom kampanjen påstår att ”… ”Kavla upp” är ett sätt att hjälpa till att övertyga befolkningen att vaccinering är det enda effektiva sättet för att stoppa smittspridningen.”. Men ”Kavla upp”-kampanjen ligger ändå på YouTube!

Å andra sidan är det kanske inte så konstigt. Under rubriken ”Policy för felaktig information om vaccinering” förbjuder YouTube material med ”innehåll som hävdar att vaccin inte förhindrar att personer överför eller smittas av sjukdomen”.

Av jordens befolkning var andelen smittade 0,87 % när vaccineringen började, 8 december 2020, enligt Worldometer. Andelen smittade är nu uppe i 7,4 % (12 augusti, 2022), och fortsätter att öka med 0,01 % per dag.

I runda siffror ligger befolkningsökningen på 220 300 personer per dag, samtidigt som 639 000 personer smittas (före 8 december 2020 smittades 596 000 per dag, därefter 681 000). Smittspridningen är alltså knappt tre gånger högre än befolkningsökningen!

Är Worldometer en fakenews-hemsida, eller visar ovanstående att många uttalar sig auktoritativt om sådant de inte har kunskap om?

Vilka alternativ finns, om vaccinet inte förhindrar smittspridning?

Det har WHO svar på! Nämligen genom att skaffa sig mandat att diktera hur medlemsnationerna skall agera när WHO deklarerar en pandemi, vilket innebär nedstängningar, utegångsförbud, masktvång, obligatorisk(?) vaccinering m.m.!

Sverige jobbar på att ändra grundlagen för att kunna åtlyda WHO:s direktiv fullt ut, vilket hittills inte varit möjligt.

Enligt Illustrerad Vetenskap definieras en pandemi ”som ett utbrott av en infektionssjukdom som snabbt och lätt sprider sig bland människor över mycket stora geografiska områden.”

”Därutöver ställs det inte heller krav på att sjukdomen måste vara speciellt farlig, så i princip kan en helt harmlös infektion alltså mycket väl vara en pandemi.”

Vad innebär det för framtiden?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: