Är tiden kort?

Länkarna jag lägger ut brukar jag kontrollera mer än jag gjort med dessa. Men jag påstår att innehållet är extremt allvarligt! Därför lägger jag ut dem och låter var och en göra sin egen bedömning.

Bill Gates talar om dödspaneler.


Den som trodde att restriktionerna och vaccinpass är på väg att försvinna är på fel spår. Det klargjorde Klaus Schwab – som deltog på senaste G20-mötet(!) – redan 9 juli 2020, när han konstaterade att en återgång till det gamla vanliga inte kommer att hända eftersom det inte kan hända. I stället blir det en stor omställning.

G20 består av finansministrar och centralbankschefer i nitton större ekonomier samt EU. På det senaste mötet har: ”G20-länderna [har] kommit överens om detta digitala certifikat med hjälp av WHO:s standard, och vi kommer att lägga fram det vid nästa världshälsoförsamling i Genève som en revidering av den internationella hälsoregleringen – Budi Gunadi Sadikin, Indonesiens hälsominister.”

Även den mest rabiate konspirationsteori-bekämpare borde åtminstone tillåta sig pröva tanken att vilddjurets märke är på gång. Gud ber oss pröva allt! Han tror oss om att kunna sortera ut det vi ser och hör. Ibland kan det ta tid, men alternativet är absolut inte att begränsa sig själv eller att låta någon annan göra det!

Påståendet att Bill Gates – på G20-mötet – talade om att dödspaneler snart skulle krävas, bemöts av fakta-kollen Politifact med följande konstaterande: ”Han sa inget annat om dödspaneler, minst av allt att de ”snart skulle krävas”, som det står i inlägget.

Enligt uppgift var Bill Gates inte ens på G20-mötet.

Oneindias fakta-kolls slutsats är: ”Gates nämnde dödspanelen i förbigående för 12 år sedan och inte under G20-toppmötet.”

Dessa slutsatser är praktexempel på ”fakta-kollsanningar”. Man snävar in på en detalj och bortser från sammanhanget, vilket är totalt motsatt Guds uppmaning i 1 Tess 5:21.

Med den försnävade synen på tillvaron blir det ”fakta-kollsant” att Jesus inte är enda vägen till Gud. Antje Jackelén hävdar att Jesus aldrig sagt att han är ”enda vägen till Gud”. Gör man en sökning visar det sig att hon har rätt.

Fakta-kollslutsats: Jesus är inte enda vägen till Gud.

Men här har ett dubbelfel begåtts. Till att börja med har man inte ens sett till sammanhanget i Joh 14:6. Ändå drar man en övergripande slutsats.

Det är alltså objektivt sant att Jesus aldrig SAGT: ”Jag är enda vägen”.
Men det är också objektivt sant att Jesus ÄR enda vägen! Joh 14:6 fortsätter med: ”Ingen kommer till Fadern utom genom mig.”

Jesu budskap är alltså tydligt när man ser till hela sammanhanget!

Det är upp till varje enskild människa på denna jord att själv ta ställning till om dessa, och andra herrar och damer, är värda vårt förtroende. De är otvivelaktigt duktiga på att förutsäga vad som komma skall. Men lyckas de med sina föresatser att göra världen bättre (de har haft många decennier på sig), lever de som de lär, vilken människosyn har de, m.m.? En hel del finns att botanisera bland på denna blogg.

Här följer några exempel på sådant som kan göra en betänksam.

G20-mötets meny innehöll varken insekter – vilket inledningstalaren, Klaus Schwabs, World Economic Forum förespråkar – eller labodlat kött, vilket Bill Gates samt Klaus Schwabs organisation förespråkar. Ändå är mjölmaskar, gräshoppor, syrsor samt kornmögelbaggen redan godkända i livsmedel.

Underhållningen vid galamiddagen var överdådig, med musik, dans, ljusspel och fyrverkerier.

Source: Indonesia President Joko Widodo welcomed the delegates of G20 Summit 2022 to the Social Lunch in Nusa Dua, Bali (15 November 2022). Foto: Youtube Screen Capture from BPMI Presidential Secretary

För icke-vegetarianer serverades förrättsmenyn med Bangka räksallad, rujakkryddad bläckfisk och sate pusut (traditionella nötköttsspett) från Mandalika.

Till huvudmenyn fanns grillad barramundi fisk med balinesiska kryddor, terik (traditionell curry från centrala Java) wagyu ryggbiff (världens finaste och dyraste kött) och urap (salladsrätt av ångade grönsaker blandat med riven kokos) lila ris.

Huvudrätten åtföljdes av emping (chips från Melinjo-nötter) och räkkex från Yogyakarta, medan desserterna bestod av jackfruktpudding och ung kokosnöt nedsänkt i palmsocker.

För vegetarianer bestod aptitretsmenyn av Bangka tofusallad, pumpablommor med salladsdressing och Mandalika jackfruit satay, medan huvudmenyn bestod av rostad balinesisk pumpa, terikbräserad tempeh och urap lila ris samt krispiga chips från Yogyakarta.

Kock var den kulinariska legenden William Wongso.

Under punkt 6 i Ledarnas deklaration skriver man bland annat att:
”Vi är djupt oroade över utmaningarna för global livsmedelsförsörjning som förvärras av nuvarande konflikter och spänningar. Vi åtar oss därför att vidta brådskande åtgärder för att rädda liv, förebygga hunger och undernäring, särskilt för att ta itu med utvecklingsländernas sårbarhet, och efterlyser en påskyndad omvandling mot hållbart och motståndskraftigt jordbruk och livsmedelssystem och försörjningskedjor. Vi åtar oss att skydda de mest sårbara från hunger genom att använda alla tillgängliga verktyg för att hantera den globala livsmedelskrisen.”

Historien förtäljer inte om Klaus Schwab föregick med gott exempel och avstod den meny som bjöds, för att istället äta labodlad och insektsbaserad kost.

Är det en udda person som intervjuas i nedanstående avsnitt i videon, eller är han representativ för ”världsförbättrarnas” människosyn? Det bådar inte gott, i så fall!

De vill ha fler själar. Jag vill ha färre på planeten. Ha, ha, ha, ha, ha, ha!

Om man skippar alla flerfamiljshus och i stället sprider ut 10 miljarder människor i villor med tomter på 1 000 m2, och räknar 4 personer per hushåll, så upptar det 3 % av jordens bebodda landyta. Den som påstår att jorden är överbefolkad har alltså en enorm uppförsbacke för att bevisa att Gud inte visste vad han talade om när han sade åt mänskligheten att vara fruktsam, föröka sig och uppfylla jorden.

Konspirationsteorier eller fakta? Var god och bedöm själv! Det förtroendet har Gud för dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: