Om: Hur är läget?

Dessa sidor innehåller sammanställningar av information och funderingar som jag inte har hittat någon annanstans. Det är en hel del text med många länkar. Skall man gå igenom allt räcker inte en liten stund med slösurf någon kväll.

Anledningen till att jag gjort detta jobb är att jag saknat en översikt med ett sådant innehåll i ett och samma ”paket”. Min tanke är att var och en skall få kött på benen för att kunna ta så välgrundade beslut som möjligt när så behövs.

Vissa texter i de externa länkarna kan vara väldigt långa och svårtillgängliga, men de finns ändå med för att visa källan till det jag skriver. Oftast är det dessutom bara ett liten del av texten som innehåller den – för mina texter – relevanta informationen. Men den som går in på dem kan upptäcka mycket därutöver som kan vara av intresse.

Jag rekommenderar därför att ta sig tid att kolla in länkarna, och inte bara ögna igenom mina texter.

Även om ”paketet” innehåller rätt många sidor, så blir urvalet av information, tankar och funderingar ändå förstås begränsat. Därför är det upp till var och en att själv tänka till, bedöma och ta ställning till om mina urval stämmer med helheten, eller om de är en snuttifiering av verkligheten som inte är till någon hjälp!

Kort sagt, pröva allt behåll det goda (kanske den oftast återkommande frasen på denna blogg:-)!

Bo Fjällström

%d bloggare gillar detta: